Ultima oră
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”
Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor
Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!” Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!”
Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală Surpriză la Roma! Pe cine va înfrunta Alexander Zverev în finală

Vincenzo Italiano a sărutat o jurnalistă după un gol al Fiorentinei la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League

Conference League Publicat de Daian Cutu pe 19 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/39126/21564088/1/ita.png

Tehnicianul echipei Fiorentina, Vincenzo Italiano, a sărutat o jurnalistă, joi seară, după ce formaţia italiană a înscris al doilea gol la meciul cu Viktoria Plzen, din Conference League.

Fiorentina s-a calificat, joi, în semifinalele Conference League, după o victorie muncită, 2-0 în prelungiri, în faţa formaţiei cehe Viktoria Plzeň.

După cel de-al doilea gol, al lui Cristiano Biraghi, antrenorul italian s-a întors spre o bancă pe care stătea Vanessa Leonardi, o jurnalistă de la Sky Sport, care avea o glugă pe cap.

Italiano i-a spus câteva cuvinte la ureche, înainte de a o săruta sub privirile discrete ale unei camere de luat vederi.

 

mail-share icon Email
viewscnt