Ultima oră
VIDEO | Farul - Sepsi 0-3, în direct la Prima Sport 1! Safranko face recital cu formaţia lui Hagi VIDEO | Farul - Sepsi 0-3, în direct la Prima Sport 1! Safranko face recital cu formaţia lui Hagi
VIDEO | CSO Voluntari - CSM Oradea 87-77. Ilfovenii împing semifinala Ligii Naţionale în meciul decisiv VIDEO | CSO Voluntari - CSM Oradea 87-77. Ilfovenii împing semifinala Ligii Naţionale în meciul decisiv
Trei oferte refuzate de Dani Coman! Clubul cu care se află în negocieri fostul preşedinte de la Hermannstadt | EXCLUSIV Trei oferte refuzate de Dani Coman! Clubul cu care se află în negocieri fostul preşedinte de la Hermannstadt | EXCLUSIV
VIDEO | Kiki, intrare extrem de dură la Cosmin Matei! Jucătorul Farului nu a primit nici măcar cartonaş galben VIDEO | Kiki, intrare extrem de dură la Cosmin Matei! Jucătorul Farului nu a primit nici măcar cartonaş galben
Claudiu Keşeru a explicat legătura dintre Dan Petrescu şi CFR Cluj: „Mariajul perfect” | EXCLUSIV Claudiu Keşeru a explicat legătura dintre Dan Petrescu şi CFR Cluj: „Mariajul perfect” | EXCLUSIV
Simona Halep, destăinuiri despre momentul în care a aflat că a fost depistată pozitiv. ”A fost ca şi cum m-ar fi lovit un camion” Simona Halep, destăinuiri despre momentul în care a aflat că a fost depistată pozitiv. ”A fost ca şi cum m-ar fi lovit un camion”

VIDEO | Mircea Rednic, scandalizat în urma anulării reuşitei superbe a lui Omondi. „La aşa gol, n-ai voie” + „I-am promis o primă”

UTA Arad Publicat pe 22 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38243/21567325/1/fc-universitatea-cluj-afc-uta-arad-superliga-superbet-04-02-2024-1-1.jpg

Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate, luni, pe teren propriu, scor 1-1, cu gruparea UTA Arad, în ultimul meci al etapei a cincea din play-out-ul Superligii.

Mircea Rednic s-a arătat mulţumit de jocul echipei sale şi a evidenţiat faptul că UTA a avut, poate, cea mai bună prestaţie în deplasare în acest sezon. Tehnicianul a vorbit şi despre reuşita anulată echipei sale.

”Cred că a fost cel mai bun joc al nostru în deplasare. Ocazii mai multe decât în toate meciurile pe care le-am avut în play-out.

La aşa gol, n-ai voie… Acum le fluierăm pe toate? La câte dueluri au fost, trebuia să fluiere tot timpul. Mă bucur că am avut ocazii, îmi pare rău că am ratat. Trebuie să recunoaştem că Petrolul are un portar nu bun, foarte bun. Jumătate dintre puncte le au datorită portarului.

I-am promis lui Micovschi o primă dacă dă şi golul 10. Pentru mine, are 10 goluri. Îi dau prima. Merită. Nu doar el, toată echipa”, a declarat Mircea Rednic.

Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate, luni, pe teren propriu, scor 1-1, cu gruparea UTA Arad, în ultimul meci al etapei a cincea din play-out-ul Superligii.  

Petrolul - UTA 1-1. Arădenii au smuls un punct din deplasarea de la Ploieşti

La Ploieşti, gazdele au deschis scorul în minutul 11, prin Grozav, care a înscris din pasa lui Sergiu Hanca. Arădenii au marcat şi ei, în minutul 55, când Omondi a şutat extraordinar de la distanţă, dar golul, iniţial validat, a fost anulat după analiza VAR, pentru că Luckassen a comis henţ într-o fază anterioară. Oaspeţii au reuşit totuşi egalarea, în minutul 83, prin Claudiu Micovschi, şi meciul s-a încheiat 1-1.

UTA e pe locul al treilea în play-out, cu 28 de puncte, în timp ce Petrolul ocupă poziţia a 5-a, cu 26 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

UTA Arad

Ultimele articole Toate articolele