Ultima oră
Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor” Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor”
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 1-1, în direct la Prima Sport 1! Visic restabileşte egalitatea
Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie” Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie”
Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva” Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva”
”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj ”Eu iubesc clubul şi dau tot ce am mai bun”. Zeljko Kopic, mesaj emoţionant înainte de dueul decisiv cu ”U” Cluj

VIDEO | De necrezut! Vedetele de la Inter au încins o horă pe o melodie românească

Inter Publicat de Tudor Moisa pe 23 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38291/21567694/1/madeinromania.png

Inter a învins-o, luni seara, în deplasare, scor 2-0, pe AC Milan, în "Derby della Madonnina". Cu această victorie Inter a devenit, matematic, campioana Italiei.

Inter a deschis scorul relativ repede, în minutul 18, când a marcat Acerbi. În continuare, Thuram a trecut pe lângă majorarea scorului, în minutul 38, dar şi Sommer a avut câteva intervenţii salvatoare în poarta oaspeţilor. Thuram şi-a trecut însă numele pe lista marcatorilor, imediat după pauză, în minutul 49. 

Milan a redus din diferenţă în minutul 80, prin Tomori. Fiecare echipă a avut câte un jucător eliminat, în minutul 90+3, Theo Hernandez (AC Milan) şi Dumfries (Inter). AC Milan a mai avut un jucător eliminat, în minutul 90+7, pe Davide Calabia,şi Inter s-a impus cu 2-1. 

Echipa lui Simone Inzaghi a devenit matematic campioană a Italiei, cucerind titlul cu numărul 20 din istorie.

Este cunoscut faptul că Hakan Calhanoglu este fanul melodiei "Made in Romania". Cântecul este interpretat de Ionuţ Cercel. Se pare că fotbalistul turc şi-a "corupt" coechipierii, care au încins o adevărată horă, pe această melodie, la petrecerea de după câştigarea titlului.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Inter

Ultimele articole Toate articolele