Ultima oră
Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică Şerveţelul cu promisiunea de contract a lui Messi s-a vândut la licitaţie pentru o sumă astronomică
VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene VIDEO | Fiorentina - Napoli 2-2. Fosta campioană nu mai are şanse la cupele europene
Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League Cole Palmer a fost ales cel mai bun tânăr jucător al sezonului în Premier League
MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat” MM Stoica a anunţat prima plecare a verii de la FCSB. ”Dacă nu cumva a şi semnat”
S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV S-a amuzat copios când a auzit discursul lui Schumacher! ”Ai jucat un meci de baraj cu Botoşani, nu ai jucat cu Bayern, Manchester City sau cu Chelsea” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune” VIDEO | Bogdan Andone se aştepta să aibă un meci foarte greu cu Mioveni. ”Cu acest rezultat avem prima opţiune”

EXCLUSIV VIDEO | Culisele plecării lui Miriuţa de la Chindia Târgovişte. ”Nu îmi pare rău că am fost trei luni acolo”

Chindia Târgoviște Publicat pe 24 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38240/21397987/1/fc-arges-chindia-targoviste-liga-2-casa-pariurilor-26-08-2023.jpg

Vasile Miriuţă a plecat de la Chindia Târgovişte după doar trei luni petrecute la formaţia din Liga 2, retrogradată din Superliga sezonul trecut.

Înfrângerea cu 2-0 în faţa lui CS Mioveni a dus la plecarea tehnicianului după doar trei luni de la preluarea echipei târgoviştene. Aflat în studio-ul Fotbal Show, Miriuţă a povestit cum a fost pentru el experienţa de la Chindia Târgovişte.

”A fost o experienţă plăcută prin prisma faptului că am cunoscut nişte oameni minunaţi, a fost o experienţă ok. Fotbalistic vorbind a fost 50 - 50, dar nu îmi pare rău că am fost trei luni acolo, reuşită sau nereuşită eu zic că am avut şi meciuri bune.

Au fost şi acele probleme financiare cu care se confruntă clubul, chiar îmi pare foarte rău pentru ei, cu foştii jucători cu care au litigii şi asta s-a răsfrânt şi asupra jucătorilor, mai ales că mai sunt şi jucători acolo care au retrogradat şi au şi ei probleme cu banii”, a dezvăluit Vasile Miriuţă, la Prima Sport.

Vasile Miriuţă a preluat conducerea echipei Chindia în luna august.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri