Ultima oră
Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar Scandal în toată regula la Rapid! Doi jucători, la un pas de bătaie în vestiar
Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor” Tony, faţă în faţă cu cele mai importante meciuri ale sezonului. ”Ca două finale de Liga Campionilor”
Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori” Schimbare majoră decisă de UEFA pentru EURO 2024. Veste foarte bună pentru ”tricolori”
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1! Visic face ”dubla” VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 2-1, în direct la Prima Sport 1! Visic face ”dubla”
Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie” Dan Petrescu a explicat de ce îşi începe mai repede mandatul la CFR. ”Iniţial contractul era semnat de la 1 iunie”
Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva” Visul FCSB-ului de a reveni în Ghencea, spulberat de Florin Talpan: „N-au ce căuta! Titlul 27? Nu există aşa ceva”

VIDEO | Messi a făcut din nou show în MLS! Inter Miami, o nouă victorie

Fotbal Internațional Publicat pe 21 apr 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21565684/1/messi-3.jpg

Inter Miami continuă să avanseze în Conferinţa de Est a MLS, după ce a învins duminică pe teren propriu formaţia Nashville, scor 3-1, graţie unei duble a lui Lionel Messi.

Echipa din Tennessee, care se află pe ultimul loc în clasament, a deschis scorul în minutul 2, cu un autogol al fundaşului Franco Negri.

Dar Messi a egalat rapid după o deviere a lui Luis Suarez (1-1, 11). Un alt fost coechipier de la Barça, Sergio Busquets, a fost cel care a adus-o pe Miami în avantaj înainte de pauză, reluând cu capul la cornerul argentinianului (2-1, 39').

Messi a reuşit o dublă pe final de meci, când a transformat un penalty acordat tânărului atacant brazilian Léo Afonso, care intrase pe teren cu puţin timp înainte (3-1, minutul 81).

În vârstă de 36 de ani, Messi a marcat nouă goluri în tot atâtea meciuri până acum în acest sezon. Cu 18 puncte din zece meciuri, Inter Miami are două puncte avans faţă de New York RB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri