Ultima oră
Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga Ovidiu Popescu s-a decis! Pleacă de la FCSB şi semnează cu o rivală din Superliga
Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea Mihai Stoica a făcut anunţul aşteptat de toţi fanii! Când revine FCSB în Ghencea
Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente Carlos Tevez renunţă la funcţia de antrenor al echipei Independiente
Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni” Jucătorul FCSB-ului, cerut cu insistenţă de Marius Şumudică la echipa naţională: „Unul dintre cei mai buni”
Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor Dan Şucu poate da lovitura pe piaţa transferurilor! De la Rapid, direct în Liga Campionilor
Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!” Fanii lui Dinamo, mesaj războinic înainte de barajul cu Csikszereda: „Venim 10.000!”

Victor Piţurcă aruncă săgeţi către patronul Universităţii Craiova. „Ţin minte nişte declaraţii urâte ale lui Mihai Rotaru”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 3 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21579407/1/chindia-targoviste-universitatea-craiova-liga-1-casa-pariurilor-9-11-2019.jpg

Victor Piţurcă a vorbit despre situaţia de la Universitatea Craiova şi a criticat felul în care patronul oltenilor l-a tratat atunci când a fost antrenor acolo.

Piţurcă a stat pe banca Universităţii Craiova în perioada septembrie 2019 - ianuarie 2020 şi consideră că ar fi reuşit să câştige titlul cu echipa din „Bănie”, dacă Mihai Rotaru i-ar fi acordat mai multă încredere.

„Eu cred că dacă rămâneam, Craiova domina campionatul României ani buni, dar aşa a fost să fie. Ţin minte nişte declaraţii urâte ale patronului (n.r. Mihai Rotaru), el n-a ţinut cont de faptul că eu puteam să-mi cer salariul pe trei ani de zile.”

Câştigătorul Cupei Campionilor Europeni nu l-a menajat pe patronul oltenilor şi a ţinut să amintească faptul că a renunţat la o sumă de bani consistentă.

Am renunţat la 500.000 de euro, am plecat, ne-am strâns mâna şi el îmi spunea că m-a dat afară, nişte lucruri urâte din partea lui, dar mi-a trecut supărarea, nu mai e niciun fel de problemă”, a mai spus tehnicianul în vârstă de 67 de ani pentru gsp.ro.

Victor Piţurcă este liber de contract de patru ani, iar U. Craiova este ultima echipă antrenată de el până în acest moment, cu toate că a mai avut oferte în trecut.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri