Ultima oră
VIDEO | Legendarul Carlo Ancelotti îşi mai trece un trofeu în palmares. "Visul continuă!" VIDEO | Legendarul Carlo Ancelotti îşi mai trece un trofeu în palmares. "Visul continuă!"
VIDEO | ”Fratele meu mai mic este acolo şi încerc să fiu un model”. Jude Bellingham, copleşit de emoţii VIDEO | ”Fratele meu mai mic este acolo şi încerc să fiu un model”. Jude Bellingham, copleşit de emoţii
Borussia Dortmund, mesaj după finala de LC pierdută. ”Fotbalul nu este un basm şi nu există întotdeauna finaluri fericite” Borussia Dortmund, mesaj după finala de LC pierdută. ”Fotbalul nu este un basm şi nu există întotdeauna finaluri fericite”
VIDEO | Imagini fabuloase pe Wembley! Real Madrid este din nou regina Europei VIDEO | Imagini fabuloase pe Wembley! Real Madrid este din nou regina Europei
E gata! Jose Mourinho a anunţat unde va antrena. Se conturează transferuri stelare E gata! Jose Mourinho a anunţat unde va antrena. Se conturează transferuri stelare
VIDEO | Borussia Dortmund - Real Madrid 0-2. ”Galacticii” cuceresc pentru a 15-a oară Liga Campionilor! VIDEO | Borussia Dortmund - Real Madrid 0-2. ”Galacticii” cuceresc pentru a 15-a oară Liga Campionilor!

Sepsi se desparte de un jucător experimentat. ”Vreau ca la anul să ajung din nou în play-off”

Sepsi OSK Publicat de Daian Cutu pe 18 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38234/21596725/1/matei.jpg

Adnan Aganovic (36 de ani) va părăsi pe Sepsi OSK, echipa pentru care evoluează din anul 2020. Aganovic a declarat la interviurile de după meciul pierdut de Sepsi la Craiova, scor 2-3, că partida cu Universitatea Craiova a fost ultima pentru el în tricoul formaţiei covăsnene.

”Aici nu am mai jucat prea mult, eu vreau să joc, sunt un fotbalist ambiţios şi vreau ca la anul să ajung din nou în play-off”, a declarat el.

Aganovic nu a confirmat, totuşi, dacă va rămâne în Superligă sau are ofertă din străinătate.

Acesta a venit în România în 2013 şi a evoluat pentru FC Braşov, Viitorul Constanţa, FCSB şi Sepsi OSK.

mail-share icon Email
viewscnt

Sepsi OSK

Ultimele articole Toate articolele