Ultima oră
Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!”  | VIDEO EXCLUSIV Mihai Rotaru a răbufnit după Universitatea Craiova - Sepsi: ”Şanse mari să fim campioni!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A VIDEO | Torino - AC Milan 3-1. ”Diavolii” sunt înfânţi, dar termină pe 2 în Serie A
Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători Alaves - Getafe 1-0. Ianis Hagi a intrat pe teren în minutul 87 la învingători
VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec VIDEO | ”Nu am reuşit să ne atingem obiectivul”. Costel Gâlcă schimbă jocul Universităţii Craiova, dar termină cu eşec
VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi” VIDEO | Dan Petrescu s-a enervat la flash-interviuri. ”Voi spuneţi ce vreţi şi ne criticaţi”
Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV Un important finanţator nu vrea să o vadă pe Corvinul în cupele europene! "Ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe" | VIDEO EXCLUSIV

Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 4 mai 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21580561/1/conferinta-presa-noi-veniti-fcsb-8-01-2024.jpg

FCSB nu a rezolvat prelungirea contractului lui Elias Charalambous, antrenorul care a adus titlul după 9 ani la formaţia patronată de Gigi Becali.

Tehnicianul a vorbit înainte de jocul cu Universitatea Craiova despre situaţia sa şi a punctat că deocamdată nu a discutat despre continuarea la FCSB, dar prelungirea pare doar o chestiune de timp.

”Gigi Becali a fost fericit. Este patronul, este cel care investeşte în această echipă şi ne-a arătat cât de fericit este. Este foarte important pentru noi să facem fericită această persoană care face totul pentru noi.

(n.r. Dacă a primit oferta de prelungire) Nu am vorbit încă despre viitorul meu. Vom vedea la momentul portivit”, a spus Charalambous, la conferinţa de presă.

Cipriotul a bifat 53 de partide oficiale la proaspăta campioană are României şi are un procentaj excelent, de 2.04 puncte/joc.

Premierea va fi contra lui CFR Cluj, pe 11 mai

FCSB o va întâlni pe CFR Cluj, sâmbăta viitoare, de la ora 20:30. Meciul va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Cu ocazia acestei partide, FCSB va fi premiată pentru titlul cucerit în acest sezon. Deja s-au vândut peste 30.000 de bilete şi se anunţă o asistenţă record pe Arena Naţională.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele